Nieuwe modellen

Dacia Duster: robuuster dan ooit tevoren? (+VIDEO)

Op het Salon van Frankfurt duikt de nieuwe Dacia Duster op. Zijn kwaliteit gaat erop vooruit, hij wordt ook ruimer, maar hij blijft nog steeds even toegankelijk.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 31 aug. 2017 | Leestijd: 2 min

Dacia onthulde de eerste finale beelden van de Duster, de kaskraker van het merk waarvan meer dan één miljoen exemplaren wereldwijd werden verkocht!

Advertentie – lees hieronder verder

De grille strekt zich nog steeds uit tot aan de koplampen, maar geeft nu de indruk er een geheel mee te vormen, waardoor de breedte van de nieuwe Duster extra wordt benadrukt. Aan de achterzijde doen de vierkante lichtblokken met een kruis denken aan één van zijn concurrenten: de Jeep Renegade. En in profiel vallen de nog verder geaccentueerde wielbogen op die moeten aangeven dat de Duster robuuster dan ooit tevoren zal zijn.

Technische informatie werd nog niet verstrekt maar wellicht zullen er geen grote verrassingen zijn: de 1.2 liter benzine van 125 pk zal zijn carrière verderzetten, net als de 1.5 liter diesel die een update kreeg. Meer nieuws volgt in Frankfurt vanaf 12 september.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon