Nieuwe modellen

Dacia Duster: robuuster dan ooit tevoren? (+VIDEO)

Geschreven door Alain De Jong | 31/08/2017

Op het Salon van Frankfurt duikt de nieuwe Dacia Duster op. Zijn kwaliteit gaat erop vooruit, hij wordt ook ruimer, maar hij blijft nog steeds even toegankelijk.

Dacia onthulde de eerste finale beelden van de Duster, de kaskraker van het merk waarvan meer dan één miljoen exemplaren wereldwijd werden verkocht!

De grille strekt zich nog steeds uit tot aan de koplampen, maar geeft nu de indruk er een geheel mee te vormen, waardoor de breedte van de nieuwe Duster extra wordt benadrukt. Aan de achterzijde doen de vierkante lichtblokken met een kruis denken aan één van zijn concurrenten: de Jeep Renegade. En in profiel vallen de nog verder geaccentueerde wielbogen op die moeten aangeven dat de Duster robuuster dan ooit tevoren zal zijn.

Technische informatie werd nog niet verstrekt maar wellicht zullen er geen grote verrassingen zijn: de 1.2 liter benzine van 125 pk zal zijn carrière verderzetten, net als de 1.5 liter diesel die een update kreeg. Meer nieuws volgt in Frankfurt vanaf 12 september.

Sociale media

Aarzel niet om dit artikel te delen

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Dacia Duster nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Dacia Duster Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Dacia Duster met opties en standaarduitrusting

DOKKER

Dacia

DOKKER

Vanaf € 13.800

DUSTER

Dacia

DUSTER

Vanaf € 14.190

LODGY

Dacia

LODGY

Vanaf € 15.800

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Dacia Duster

Onze partners