Nieuwe modellen

Ja, dit is een Lada!

Lada wordt bij ons nog steeds achtervolgd door een kwalijke reputatie omwille van de totaal voorbijgestreefde modellen die jarenlang op onze markt werden verkocht. Voortaan stelt het merk ronduit moderne producten voor zoals deze erg geslaagde break, de Vesta SW.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 30 jun. 2017 | Leestijd: 2 min

Hij is gebaseerd op de berline die vorig jaar op de markt kwam en de break meet 4,41 meter. De snuit is een exacte kopie van het traditionele drievolume model maar achteraan zien we een fraai profiel met zin voor detail. Het lijkt erop dat dit werd getekend door een Italiaans designbureau want het geheel oogt zeer elegant.

Advertentie – lees hieronder verder

Van deze breakversie volgt ook een avontuurlijke offroadversie (Cross) die het verschil maakt met een verhoogde vering die voor extra bodemspeling (203 millimeter) zorgt. Verder krijgt de Cross specifieke bumpers en beschermstukken. Onder de motorkap zit een 1.6 benzinemotor met 102 pk voor de break, de Cross heeft recht op een 1.8 die 122 pk levert.

In een eerste fase wordt dit model slecht op de Russische markt en de buurlanden gecommercialiseerd. Het ziet er naar uit dat deze Vesta SW ook in Europa op de markt zal komen. Maar voor we deze versie ook bij ons zullen zien, moet er eerst nog een invoerder komen…

Zou u een Lada kopen?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon