Renault en Chicco ontwikkelen wieg die auto nabootst

Het idee is niet nieuw maar deze keer lijkt de productiefase nabij. Renault werkt samen met Chicco en ze hebben een wieg gemaakt die de bewegingen van een auto simuleert om een baby makkelijker te laten inslapen. 

Gepubliceerd op 24 mei 2017
Leestijd : 1 min

Partagez

Heel wat ouders hebben er ervaring mee want de auto heeft een magisch effect op nagenoeg alle kinderen omdat ze onderweg heel makkelijk in slaap vallen. In het verleden zagen we reeds tal van projecten waarbij de omstandigheden van het auto-interieur in een bed of in een wieg worden nagebootst. Vandaag zijn Renault en Chicco klaar om deze “Droomwieg” te commercialiseren.

Dankzij de speciale voet kan deze wieg de bewegingen van een auto simuleren en men kan zelfs kiezen uit verschillende rijstijlen: urban, sport of 4×4. De “Droomwieg” wordt pas volgend jaar op de markt verwacht en zal ongeveer 100 euro kosten en dat is meteen de prijs van een goede nachtrust voor de allerkleinsten.

 

Advertentie – lees hieronder verder

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Partagez

Gocar logo
Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands Renault voertuig?
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Elektrisch
Fleet EV Experience Days: elektrische auto van morgen staat voor technologische tijgersprong

De moderne elektrische auto is een beetje als een pasgeborene. Stonden de afgelopen jaren in het teken van het lanceren van deze totaal nieuwe aandrijftechnologie, dan volgen er de komende jaren innovaties en evoluties die de doorbraak moeten bespoedigen en maturiteit brengen. Sommige daarvan zullen het concept van rijden binnenstebuiten keren.

18 oktober 2024 5 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.