Renault Private Lease

En als huren nu eens voordeliger was?

Een woning kopen doet u niet op één, twee, drie. Er komen overleg en slapeloze nachten bij kijken. Is huren dan niet interessanter? Huren biedt inderdaad veel voordelen.

| Gepubliceerd op 30 nov. 2016 | Leestijd: 4 min

Veel Belgen worstelen met een dilemma: huren of kopen? Die baksteen in de buik van de Belgen zit daar natuurlijk voor iets tussen. Op de vastgoedmarkt stijgen de appartementen momenteel niet meer zo sterk in prijs en in het eerste kwartaal van 2016 was er zelfs een dalende trend bij de huizen en villa’s. Is dit dan een goed moment om te kopen? Of … is een woning huren niet nog veel voordeliger?

Minder kosten
Een woning kopen is niet voor iedereen weggelegd. U moet voldoende middelen achter de hand hebben en aan alle extra kosten denken. Alleen al voor de aankoop dient u registratierechten, honoraria en dossierkosten op te hoesten … Vervolgens loeren er renovatie- of verbouwingswerken om de hoek. Bent u eindelijk in uw woning ingetrokken? Dan betaalt u niet alleen uw hypotheeklening, maar ook de onroerende voorheffing en andere belastingen. En dan maar hopen dat de verwarmingsketel niet defect raakt. En de huurder? Die trekt zich van al die kosten niets aan, hij betaalt zijn huur en daarmee is de kous af.

Advertentie – lees hieronder verder

Flexibeler
Kopen betekent dat u voor een hele tijd vastzit in een stad of gemeente. Maar wat als die woonplaats niet langer ideaal is, door verschuivingen in uw privé- of beroepsleven? U komt de liefde van uw leven tegen of vindt werk in een andere stad of in een ander land. Of u besluit een wereldreis te maken. Een huurder kan gemakkelijker in de buurt van zijn nieuwe baan of partner gaan wonen. Maar er zijn nog andere redenen om af en toe te verhuizen: u bent uw huidige wijk misschien gewoon beu of de omgeving is de laatste jaren wat verloederd.

Uw auto? Precies hetzelfde
Een auto niet kopen, maar huren? Met private lease is dat perfect mogelijk. Net zoals bij een appartement of een huis huurt u uw auto op lange termijn, tegen een vast bedrag … en klaar! Gaat uw leven een andere richting uit? Is uw tweede telg op komst? Of hebt u gewoon een grotere auto nodig, met een krachtigere motor? Private lease speelt soepel in op wat u nodig hebt en u schakelt moeiteloos van een stadswagen op een monovolume over … of omgekeerd. U rijdt altijd met een nieuwe, veilige en betrouwbare auto en u doet ermee wat u wil. U hoeft zich geen minuut zorgen te maken over de verkeersbelasting, de verzekeringen of de onderhoudskosten. Dus eigenlijk een beetje zoals wanneer u een woning huurt. Of eigenlijk nog beter: met private lease is er geen vervelende eigenaar met een bos sleutels die plots in uw salon opduikt!

Ontdek de oplossingen van Renault om kennis te maken met private lease.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon