Design

Ferrari GTC4 Lusso wordt “neo-retro” 412

Vorige week toonden we de «new age» Pantera van Ares Design en vandaag toont de firma ons al een volgend project. Men bouwt een Ferrari GTC4 Lusso om tot een schitterende 412!

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 5 feb. 2018 | Leestijd: 2 min

Bij Ares Design heeft men duidelijk heel wat plannen, want ze stellen aan (rijke) klanten en eigenaars van een Ferrari GTC4 Lusso voor om de 412 te laten herleven. Dat is niet de meest bekende en nog minder de meest gezochte Ferrari. De 412 was in de jaren tachtig de “gezinswagen” van het merk met het steigerende paard, zeg maar de Lusso van vandaag.

Advertentie – lees hieronder verder

De wagen werd jarenlang gemeden omwille van het design dat typerend was voor de jaren ’80, vandaag komt er eerherstel. De conceptversie behoudt de hoekige vormgeving, maar we zien toch een hedendaagse toets zodat dit model ook in het nieuwe millennium past.

Vraag is of dit project – net als alle andere plannen – ooit werkelijkheid zal worden? We hopen het, maar Ares Design is eigendom van Dany Bahar. Precies, dat is de man die in 2010 aan het roer stond bij Lotus en ons beloofde dat het Britse merk binnen de drie jaar zou kunnen concurreren met Porsche…

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon