Design

Realistische visie op Tesla pick-up

Het is een publiek geheim dat Tesla van plan is om een pick-up toe te voegen aan het gamma. Tal van webdesigners laten hun ideeën de vrije loop over hoe die er kan uitzien. Deze jongste oefening oogt bijzonder realistisch.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 27 sep. 2017 | Leestijd: 2 min

Na de Model S, de Model X en de Model 3 wil Tesla het gamma andermaal uitbreiden. Er zou een compacte SUV komen (Model Y), er volgt een vrachtwagen maar ook een pick-up omdat dit een bijzonder lucratief segment blijkt te zijn.

Advertentie – lees hieronder verder

Tesla heeft zelf nog geen informatie gegeven over het design van dit model maar daar hoeven de webdesigners niet op te wagen. Zij tonen ons nu al hun visie op de Tesla pick-up. Meestal vertrekken ze van elementen die op het actuele gamma worden gebruikt. Designer Andrei Avarvarii waagde zich aan een veel gedurfder vormgeving.

Deze creatie krijgt een vernieuwende achterkant met een geïntegreerd Tesla-logo in combinatie met lichtunits die een erg origineel design krijgen. Vooraan zien we grote koplampen in combinatie met een radiatorrooster, vergelijkbaar met dat van de eerste Model S. Het koetswerk oogt veeleer gespierd.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon