Spionfoto's

Scoop : Audi legt laatste hand aan A4 Allroad

Binnen enkele weken wordt de nieuwe generatie Audi A4 gelanceerd op het salon van Frankfurt. Op de meer avontuurlijke variante van de A4 is het nog even wachten maar het is vandaag wel zeker dat er een Allroad-afgeleide volgt. Die zal overigens al in de loop van 2016 op de markt komen.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 10 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

De Audi-ingenieurs leggen vandaag de laatste hand aan dit model want onze spionfotografen schoten al beelden van enkele prototypes tijdens testwerk op de openbare weg. Ook deze wagens waren voorzien van een eerder psychedelische camouflage. Daarom is het vandaag nog te vroeg om ons uit te spreken over de details van het design. Toch kunnen we al enkele details verklappen over deze tweede generatie.

Net zoals de eerste generatie van de A4 Allroad die in 2009 het levenslicht zag, zal de wagen worden uitgerust met antracietgrijze spatbordverbreders. Zowel voor- als achteraan komen er aluminium koetswerkbeschermers en de wagen zal ook iets hoger op zijn poten staan.

Advertentie – lees hieronder verder

Technisch gezien zal deze versie andermaal in staat zijn om over iets moeilijker terrein te rijden dankzij de Quattro vierwielaandrijving. Het ziet er ook naar uit dat de aandrijving over een terreinmodus zal beschikken die specifiek is voor de Allroad. Op die manier kan de Audi zich iets diversifiëren van de Volkswagen Passat Alltrack.

Onder de motorkap van deze Audi A4 Allroad zullen we de krachtiger viercilindermotoren uit de A4 familie vinden. Uiteraard zal ook de 3.0 V6 TFSI en TDI op het menu staan. We kijken nu al uit naar 2016 !

Zou deze Audi A4 Allroad ook aan uw verwachtingen voldoen?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon