Spionfoto's

Scoop : Porsche Boxster 4 cilinder ?

Porsche zorgt voor een tussentijdse facelift van haar gamma. We berichtten enkele dagen geleden over de aanpassingen aan de 911. Vandaag hebben we het over de veranderingen voor modeljaar 2016 aan de Boxster. Onze spionfotografen wisten de wagen te spotten in de buurt van Stuttgart. Het ging meteen om een niet gecamoufleerd exemplaar !

Laurent Norro | Gepubliceerd op 13 aug. 2015 | Leestijd: 2 min

Op deze eerste beelden zien we dat de Boxster nog slechts enkele stickers op het koetswerk heeft hangen om hem te beschermen en ook de lichten zijn nog een beetje geheim gehouden. Je ziet meteen dat de constructeur een andere voorbumper voorziet, er komen ook aangepaste dagrijlichten en nieuwe luchtinlaten. Verder noteren we andere deurklinken en hertekende luchtopeningen in de achtervleugels. Achteraan zit eveneens een nieuwe bumper en dito luchtunits.

Ook het interieur evolueert zacht. Volgens betrouwbare bronnen zou de nieuwe generatie Boxster een ander stuur krijgen maar eveneens over een vernieuwd infotainmentsysteem beschikken. Het krijgt een hedendaagse lay-out en wordt een fractie groter.

Advertentie – lees hieronder verder

Boxster Spyder : Porsche voor puristen (03-04-15)

Het valt nog af te wachten of Porsche de langverwachte viercilinder turbomotor nu al zal introduceren. Over de cilinderinhoud van die motor wordt vandaag fel gespeculeerd maar we horen geruchten over een longinhoud van 1,6 en van 2 liter. Feit is dat deze motoren minstens 300 pk zullen leveren. Als ze niet op het volgende salon van Genève worden onthuld, zullen ze gereserveerd worden voor de volgende generatie Boxster die voor 2019 is voorzien.

Vindt u een viercilinder voldoende geloofwaardig voor een Porsche ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon