Tuning

Mansory neemt de Bentley Continental GTC onder handen

De Mansory Vitesse is het nieuwste gekke project van de Duitse tuner die niet onopgemerkt wil blijven. Of we dit ook elegant mogen vinden? Smaken verschillen!

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 26 dec. 2022 | Leestijd: 2 min

Neem nu een Bentley Continental GTC, een van de meest luxueuze en elegante cabriolets op de markt. Wil je hem echt laten opvallen, vertrouwt u hem toe aan de Duitse tuner Mansory, die een origineel concept voorstelt. In dit geval spreken ze over een ‘beestachtige wesp’. Zo zien we een geel-zwarte kleurstelling met asymmetrisch design zowel exterieur als interieur. Het resultaat is de ‘Vitesse’, een showcar die op zijn minst origineel is en vooral niet discreet!

Bentley Mansory arriere

Advertentie – lees hieronder verder

Volledige transformatie

Het grootste deel van de carrosserie wordt gevormd door geel en zwart, met contrasterende lijnen aan weerszijden van de auto. Om de totale look van de Bentley te versterken, heeft Mansory een bodykit toegevoegd met zijskirts, voor- en achtersplitters en een spoiler op de kofferbak. Ook de bumpers zijn herzien voor een nog meer agressieve look.

Bentley Mansory interieur

Hoge prestaties

Het interieur staat ver af van het Britse boudoir, met zwart en geel gewatteerd leer en het gele stuurwiel, deels bedekt met carbon, voor een echt opzichtig resultaat. Voor nog meer pit heeft Mansory de W12-motor herzien, die nu 750 pk en 1.020 Nm koppel ontwikkelt. Hierdoor accelereert de Vitesse in 3,2 seconden van 0 naar 100 km/h en bereikt hij een top van 322 km/h. U hoeft zich niet te haasten naar Mansory: dit unieke model heeft al een koper gevonden…

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon