Buzz

Chileense flikken lachen er niet mee…

De scène uit deze video lijkt zo uit een first person shooter te komen. We zien het einde van een achtervolging van een gestolen auto met daarin drie zware jongens die net een winkelcentrum hebben overvallen…

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 25 mei 2016 | Leestijd: 2 min

Eén van de agenten die de spurt mee heeft ingezet – en voorzien is van een bodycam – springt van zijn motor en haalt zijn pistool boven. De overvallers geven zich echter niet gewonnen en proberen alsnog weg te geraken. Maar de politiemacht is te voltallig en de ruimte te beperkt om het hazenpad te kiezen.

Enkele welgemikte schoten en (slim!) het met opzet vernielen van de voorruit van de gestolen kar zorgt voor het breekpunt. Het eindresultaat? Eén van de boeven werd geraakt door een politiekogel en moest naar het ziekenhuis worden afgevoerd, de andere twee mochten meteen gaan brommen.

Advertentie – lees hieronder verder

Achteraf werd ook het slachtoffer van de carjacking aan het word gelaten: “Ze vertelden me dat ik uit de auto moest stappen, maar dat wou ik niet. Ik denk dat ik ze twee keer heb geschopt. Eén van de mannen sloeg vervolgens op mijn been, stapte in de auto en toonde me zijn pistool. Daarmee wist ik genoeg…”

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon