De meest luie postbode ooit?

Van een luie postbeambte gesproken… We hebben al verhalen gehoord van post die gedumpt werd in een bos, maar blijkbaar is de afvalbak van een pizzeria nog minder moeite! Hieronder zie je de bewakingsbeelden van de pizzeria van Louie Randao in Florida. Wat er zich op afspeelt, tart bijna alle verbeelding. Een vrouwelijke postbode vond blijkbaar dat haar werkdag al lang genoeg had geduurd en dus besloot ze al haar werklading in de afvalcontainer van het restaurant te lozen.  Ze kwam er overigens niet mee weg. Randao bracht het postkantoor op de hoogte en alles werd uiteindelijk bezorgd. En de postbode? Die werkt er nog steeds…

Gepubliceerd op 7 september 2016

Partagez

Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
47.064 nieuwe en tweedehands voertuigen bij jou in de buurt!
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Automarkt
Tweedehands kampeerwagens voor het eerst populairder dan nieuwe

Vrijetijdsvoertuigen zitten sinds de lockdown tijdens de pandemie flink in de lift. Maar door het overaanbod en de stijgende prijzen tekent zich wel een opvallende tendens af: het is de occasiemarkt die duidelijk aan de winnende hand is.

Tot 10:30 3 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.