Huwelijk op de klippen: man eist $ 45 miljoen van Uber

Een zakenman uit de Côte d'Azur heeft het wel gehad met Uber. Hij eist maar liefst 45 miljoen euro van de beruchte 'vervoersmaatschappij' omdat deze het einde van zijn huwelijk in een stroomversnelling zou hebben gebracht. En dat allemaal door een bug op de iPhone… Zonder zijn medeweten werd kon zijn hele doen en laten bij Uber opgeslagen op zijn eigen iPhone, het toestel dat de man aan zijn vrouw meegaf toen hij haar een… Uber-taxi bestelde. Ineens wist vrouwlief waar haar vent overal gezeten had en wanneer. Zelfs gedeconnecteerd, bleef de informatie toestromen. Uit onderzoek blijkt dat het geen alleenstaand geval betreft. Wat meer is, er is enkel sprake van zulke incidenten met smartphones van Apple.

Gepubliceerd op 14 februari 2017

Partagez

Lees meer over
Door Joris Bosseloo Content & Community Manager / Chief Editor

Partagez

Gocar logo
47.064 nieuwe en tweedehands voertuigen bij jou in de buurt!
Hybride, elektrisch of thermisch? Nieuw of tweedehands? Specialist in het zoeken naar nieuwe en tweedehands voertuigen en al het autonieuws.

In dezelfde categorie

Buzz
Jongeren omarmen nog steeds de auto, ondanks hoge kosten

Te duur. Te oubollig. Te vervuilend. Maar al te vaak wordt gezegd dat jongeren de autoliefde zijn kwijtgeraakt en voorrang geven aan alternatieve vervoersmiddelen, de zogenaamde modal shift. Maar uit een onderzoek blijkt dat de autoliefde bij jongeren terug oplaait. Van nooit weggeweest?

Deze week 3 min
Gocar logo
Gocar is de referentie. Of het nu gaat om het laatste autonieuws of de hotste mobiliteitsonderwerpen!
Schrijf je in voor onze Gocar-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en leuke aanbiedingen!
Uw inschrijving werd goed geregistreerd.