Buzz

Verkeersruzie ontaardt in zwaar geweld

We willen je nu al waarschuwen voor de gewelddadige beelden die je onder dit artikel te zien krijgt. Nog steeds is de politie op zoek enkele motorrijders die een man hardhandig hebben aangepakt na een verkeersruzie in Florida vorige maand.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 01/02/2021 | Leestijd: 2 min

Wat was er gebeurd?

De bestuurder van een auto ergerde zich aan een groep motorrijders ter hoogte van een kruispunt en besloot hen de les te spellen. Na die schreeuwpartij reed de man verder en daar kwam net geen aanrijding van. De motards besloten om hem te volgen en wraak te nemen.

Harde beelden

Iets verder kwam de wagen vast te zitten in het verkeer en roken de motorrijders hun kans. Op de onderstaande video is te zien hoe de chauffer door de groep wordt geschopt en geslagen, zelfs gebruikmakend van helmen en een moersleutel (!).

Advertentie – lees hieronder verder

De beelden werden vrijgegeven en een beloning van maximaal 3.000 dollar (2.477 euro) beloofd om de verdachten te vinden. Hierop begonnen tips binnen te stromen, wat uiteindelijk leidde tot de arrestatie van meerdere mannen. Twee van de daders zijn nog steeds voortvluchtend.

Screenshot + video: NBC2 News/YouTube

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie