Oldtimers

Mustang uit Bullitt teruggevonden in Mexicaanse sloperij (+VIDEO)

Twee Mexicaanse vrienden hebben een schitterende ontdekking gedaan bij een Californische autoafbraak. Het gaat om één van de twee Mustangs die in de film Bullit werden gebruikt bij de legendarische en 10 minuten durende achtervolging. De Mustang van Steve McQueen zelf werd niet terug gevonden.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 16 mrt. 2017 | Leestijd: 2 min

De twee vrienden autoliefhebbers dachten dat ze een echt wrak hadden gekocht in Baja California voor ze de wagen mee naar Mexico namen. In Mexico aangekomen, analyseerden ze het chassisnummer van de wagen. Hieruit bleek dat het om één van de twee Mustangs ging die voor de film Bullit uit 1968 werd gebruikt.

Een expert ging tot bij de twee vrienden en hij nam alle twijfel weg over de herkomst van de wagen. Het gaat weldegelijk om het exemplaar dat tijdens de stunts in de film te zien was. Voor de twee heren is dit een ware jackpot want de waarde van de wagen wordt momenteel op één miljoen dollar geschat! Hij zou zelfs nog meer zijn waard geweest als de nieuwe eigenaars de risicovolle restauratie nog niet waren gestart.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon