Fun

Crimineel steelt zelfde Ferrari twee keer in 24 uur !

De aanhouder wint, zoveel is zeker maar soms kan overdreven doorzettingsvermogen zich ook tegen u keren. Ernie Hooks, een Amerikaan van 39 lentes, kan er van meespreken. De man haalde het in zijn hoofd om een Ferrari 458 Spider te stelen. Zijn voornemen liep echter niet helemaal naar wens. Hij liet zich op amper enkele uren tijd tweemaal betrappen.

| Gepubliceerd op 19 sep. 2014 | Leestijd: 2 min

Het wordt pas echt te gek als je verneemt dat de man tot twee keer toe dezelfde wagen wilde stelen. Op 29 augustus wordt hij opgemerkt door de politie van Fontana in de buurt van Los Angeles. Als blijkt dat de bolide niet van hem is, zetten de agenten de achtervolging in. Earnie Hooks slaagt erin om te ontsnappen. Hij laat vervolgens de Ferrari achter en ontsnapt in de natuur.

De volgende morgen – in plaats van de wagen te laten voor wat het is – volhardt hij in de boosheid en beslist hij om “zijn Ferrari 458 Spider” te recupereren op de tijdelijke bewaarplaats waar hij in veiligheid werd gebracht. Nadat hij inbrak in de afgesloten bewaarplaats vertrok hij andermaal met de wagen van zijn dromen.

Advertentie – lees hieronder verder

Gestolen goed gedijt niet, zoveel is zeker, want amper enkele dagen later op enkele honderden kilometers van waar hij zijn tweede diefstal pleegde, wordt de dief andermaal betrapt. Door aan het stuur van zijn bolide te prutsen, trok hij de aandacht van aandachtige agenten. Bad luck! De man verblijft sinds dien in de gevangenis. Earnie Hooks wordt autodiefstal, inbraak en heling ten laste gelegd. Het zal nog even duren voor hij weer kan genieten van een blauwe hemel en de haren in de wind mag hij zeker vergeten …

Want denkt u over de volharding van deze kerel ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon