Fun

Een woedende man vernielt zijn BMW M6

Een Iranese zakenman heeft zijn BMW M6 vernield voor de hoofdingang van het Salon van Frankfurt om te protesteren tegen het gebrek aan interesse van BMW voor de mechanische problemen van zijn bolide.

| Gepubliceerd op 25 sep. 2013 | Leestijd: 2 min

Pourmohseni Hadi, een Iranese zakenman, kocht in 2008 een BMW M6. Een aankoop waar hij al snel spijt van had aangezien de Duitse wagen veel gebreken vertoonde. Het verhaal wordt pas interessant als we horen dat de dienst na verkoop van BMW nooit problemen vastgesteld heeft.

Hadi maakt er een rechtszaak van en de experts, die aangesteld werden door het gerecht, geven hem gelijk. Deze juridische overwinning heeft maar één groot probleem: het zal zeven tot tien jaar duren om de wagen te laten herstellen.

Advertentie – lees hieronder verder

De boze man besluit dan maar om een statement te maken. Hij parkeerde zijn BMW net voor de hoofdingang van het Salon van Frankfurt en sloopte hem dan met een sloophamer en bijl.

We willen graag uw aandacht vestigen op deze video. Mijnheer Hadi, de man in kostuum, is het duidelijk niet gewend om een bijl te hanteren. Hij gebruikt nooit de scherpe kant en heeft er ook duidelijk minder zin in dan zijn handlanger, die er trouwens uitziet als een slechterik uit een actiefilm. Hij heeft er duidelijk meer kaas van gegeten.

Op vijf dagen tijd werd de video twee miljoen keer bekeken.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon