Fun

Mission Impossible herleidt BMW M3 tot schroot!

Auto en cinema hebben meer met elkaar gemeen dan u zou denken. Het witte doek is voor constructeur immers de plek bij uitstek om promotie te maken voor een of ander nieuw product. BMW is daarop geen uitzondering want het merk met de wit blauwe propeller stelt vandaag tal van BMW M3-modellen ter beschikking van de maker van de vijfde Mission Impossible-film.

| Gepubliceerd op 10 okt. 2014 | Leestijd: 2 min

Heel wat nieuwsgierigen gingen kijken naar de opnames in het Marokkaanse Rabat. Ze konden er een tiental exemplaren fotograferen die heel wat averij hadden opgelopen. Gelukkig gaat het niet om echte M3-modellen. De constructeur uit München heeft immers basismodellen van de driereeks aangeleverd die eruit zien als een M3. Die topversie van de 3 kost een slordige 77.350 euro dus het zou een dure grap zijn om die op te offeren. Volgens welingelichte bronnen krijgen filmmakers wel vaker speciaal daarvoor gemaakte exemplaren die meer op prototypes lijken dan op de echte productiemodellen.

BMW verleende ook in het verleden al haar medewerking aan diverse filmproducties. James Bond was eerder al te zien in spectaculaire achtervolgingen aan het stuur van een Z3 of een 7-Reeks. In de vierde editie van Mission Impossible zat Tom Cruise aan het stuur van de actuele i8.

Advertentie – lees hieronder verder

Op de volgende Mission Impossible is het nog even wachten. De film zou pas in de zalen komen op 25 december 2015. Tom Cruise deelt de affiche met Simon Pegg, Alec Baldwin, Paula Patton en Jeremy Renner.

Vindt u het leuk om nieuwe modellen in de cinema te ontdekken ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon