Nick Murray zijn problematische Porsche 911 bewijst de kracht van virale video

Nick Murray droomde altijd al van een eigen Porsche. Na 5 jaar sparen telde hij in juni 2013 ruim 150 000 dollar neer voor de auto van zijn dromen: de Porsche 911 Carrera S. Als gepassioneerd liefhebber van het merk Porsche zag hij dat moment als het begin van een liefdesverhaal dat hij via zijn YouTube-kanaal met de rest van de wereld wilde delen. Helaas werd zijn liefde voor de 911 niet sterker, integendeel.

Nick Murray zijn problematische Porsche 911 bewijst de kracht van virale video

Na slechts 6 maanden had zijn bolide namelijk zo vaak met elektronische problemen te kampen dat hij maar liefst 7 keer bij zijn verdeler moest langsgaan! Voor de vervanging van sommige onderdelen moest hij zijn 911 zelfs bijna 60 dagen achterlaten!

Zijn liefde voor Porsche werd telkens minder en zijn filmpjes werden steeds kritischer. Na die overvloed aan problemen besloot hij een terugbetaling van zijn Porsche 911 te vragen, maar Porsche weigerde.

Op dat moment pikte het internet zijn verhaal op en zijn filmpjes gingen viraal. Het resultaat? Na een week en meer dan een miljoen views van zijn filmpjes op YouTube nam het moederbedrijf van Porsche contact op met Nick Murray om hem de vervanging van zijn 911 of een terugbetaling van zijn aankoop voor te stellen. Hij koos de tweede optie, maar overweegt toch een nieuwe Porsche! Hij blijft immers fan van het merk.

Eind goed, al goed dus voor Nick (en Porsche). Zijn filmpjes staan nog steeds online, maar hij bevestigt dat alles in orde gekomen is. Porsche is tevreden over de afloop en wil benadrukken dat het merk klanttevredenheid belangrijk vindt. En anders stellen ze alles in het werk om de ervaring van een teleurgestelde klant te verbeteren!