Nieuwe modellen

Het Autosalon van Brussel: een wereldpremière bij Renault

Geschreven door | 07/01/2014

De Mégane Coupé-Cabriolet zal op de Belgische markt in primeur gaan. Renault kiest niet alleen voor het Autosalon van Brussel voor de wereldpremière, maar brengt de wagen ook eerst op de Belgische markt uit.

Een Coupé-Cabrio die evolueert

Een wereldpremière verdient natuurlijk wat meer aandacht, zeker als een Franse fabrikant voor het Autosalon van Brussel kiest om zijn nieuwe wagen te onthullen. Daarnaast moeten we wel vaststellen dat deze Mégane Coupé-Cabriolet vooral een facelift gekregen heeft.

Op visueel vlak zijn de verschillen groot, vooral aan de voorkant. De Mégane Coupé-Cabriolet neemt de nieuwe visuele identiteit van Renault over en gaat dus voor een verfijnder en dynamischer uiterlijk. De Mégane Coupé-Cabriolet zal bij ons verkrijgbaar zijn vanaf januari terwijl de andere landen moeten wachten tot in maart. De wagen beschikt ook over het multimediasysteem R-Link met een touchscreen van zeven inch. De Coupé-Cabriolet blijft trouw aan het harde inklapbare dak en behoudt ook het grote panoramische dak.

Maar er is meer

Het volledige nieuwe gamma van Mégane zal voorgesteld worden op de stand van Renault in Brussel, dus ook de sportieve en performante RS-versie. De catalogus wordt ook aangevuld met een nieuwe BOSE-afwerking.

Op het vlak van conceptcars zal het merk met de ruit in de Heizelpaleizen het project Initiale Paris voorstellen. Het gaat hier om een speciaal voertuig, zowel een familiewagen als een SUV, die een voorkeur heeft voor luxe. Die wagen zal de bezoekers tonen wat ze kunnen verwachten van de opvolger van de Espace.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Renault Megane nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Renault Megane Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Renault Megane met opties en standaarduitrusting

ALPINE

Renault

ALPINE

Vanaf € 55.000

CAPTUR

Renault

CAPTUR

Vanaf € 22.475

CLIO

Renault

CLIO

Vanaf € 19.800

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Renault Megane

Onze partners