Nieuwe modellen

Ontdek de vijf spraakmakende modellen voor 2015

Welke worden de belangrijke nieuwigheden voor 2015, we zetten de vijf voornaamste modellen op een rij. Het is evenwel geen makkelijke klus als je ziet hoeveel nieuwe modellen er dit jaar worden verwacht. We maken de oefening als volgt, we houden rekening met de wagens die een zo breed mogelijk publiek aanspreken.

| Gepubliceerd op 9 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Bij de gezinsberlines zijn er twee modellen waar we niet om heen zullen kunnen. Die vinden we bij Alfa Romeo en bij Skoda. De Italiaanse constructeur zal de Giulia voorstellen en dat zal een achterwielaandrijver worden. Het moet een concurrent worden voor de Audi A4, de BMW 3-Reeks en de C-Klasse. Het merk uit Tsjechië komt met de nieuwe generatie Superb die een nog ruimer interieur zal krijgen en kan bogen op de jongste technologieën van de VW groep.

Bij de SUV’s wort de compacte Volkswagen verwacht die als Taigun door het leven zal gaan. Het wordt een rivaal voor de Renault Captur en de Peugeot 2008 maar hij zal pas tegen het jaareinde worden onthuld.

Advertentie – lees hieronder verder

Voor wie graag met de haren in de wind rijdt, komt in 2015 de gloednieuwe Mazda MX-5. Deze nieuwe roadster heeft de ambitie om aan te knopen bij het rijplezier dat de eerste generatie bood. Tenslotte is er ook nieuws uit het topsegment. Om te beginnen komt BMW met de zesde generatie van de van de 7-Reeks die het zal opnemen tegen de S-Klasse van Mercedes. En er is de McLaren Sports Series die vooral de Mercedes AMG GT viseert.

Op welk nieuw model van 2015 zit u met ongeduld te wachten ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon