Nieuwe modellen

Zoveel kosten de Citroën Berlingo en Opel Combo Life in België

De liefhebbers van ruimte tegen een redelijke prijs zullen verheugd zijn te vernemen dat de nieuwe Citroën Berlingo en Opel Combo Life nu bestelbaar zijn. De Citroën is beschikbaar vanaf € 17.400 in een Start-versie uitgerust met de 1,2l PureTech-motor met 110 pk, en de prijslijst van de Opel Combo Life begint bij € 18.000.

Alain De Jong Alain De Jong | Gepubliceerd op 26 jun. 2018 | Leestijd: 1 min

In de Comfort basisversie pakt de Opel Combo Life uit met een uitrusting die tal van rijhulpmiddelen omvat: een anti-aanrijdingsalarm vooraan met automatische noodremfunctie en voetgangersherkenning, een trajectcorrectie of een intelligente snelheidsbegrenzer. Om van een tweede schuifdeur of een achterklep te genieten, moet u de Edition uitvoering van € 20.200 bestellen.

Deze twee ludospaces zijn leverbaar in twee lengten en kunnen 5 of 7 passagiers herbergen. Onderaan de prijslijst van de nieuwe Citroën Berlingo staat de 4,75 meter lange XL-versie, aangedreven door de nieuwe 1,5l dieselmotor die gekoppeld is aan de EAT8-automaat, in de Shine XTR uitvoering voor € 29.349.

Advertentie – lees hieronder verder

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon