Spionfoto's

Scoop : Facelift voor Fiat 500

Onze spionfotografen hebben de gewoonte om gecamoufleerde wagens in de buurt van een circuit of van een R&D-centrum te fotograferen. Dit keer gebeurde het op een minder voor de hand liggende locatie, een ondergrondse parking. We beschikken dus over voldoende fotomateriaal van het voorval !

Laurent Norro | Gepubliceerd op 3 jun. 2015 | Leestijd: 2 min

Op de beelden zie je de nog gecamoufleerde versie van de volgende generatie Fiat 500 en je ziet er ook de Fiat 500 C, de cabrioversie. De prototypes van deze tweede generatie 500 zijn op dit ogenblik nog helemaal ingepakt maar ze geven al wel een idee van wat de constructeur in september op het salon van Frankfurt zal tonen.

Op dit ogenblik is er nog geen informatie bekend over de technische details. Maar we kunnen wel al bevestigen dat Fiat geen al te ingrijpende veranderingen doorvoert aan het design van dit hedendaagse “bolhoedje”.

Advertentie – lees hieronder verder

Op deze eerste beelden wordt duidelijk dat de constructeur zich vooral heeft toegespitst op de snuit van de 500. Zo komen er andere bumpers en ook de vorm van de zijruiten achteraan werd aangepast. Binnenin is het grote aanraakscherm op het dashboard de belangrijkste modificatie.

V8 Ferrari voor de Fiat 500 (16-04-15)

Verschillende betrouwbare bronnen geven aan dat de tweede generatie Fat 500 over dezelfde motorisaties zal beschikken als de actuele versie. Het spreekt dat het pallet motoren wel enkele modificaties zal ondergaan zodat ze iets performanter en vooral een beetje zuiniger zullen worden.

Wat zou u graag zien veranderen aan de tweede generatie Fiat 500 ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon