Actualiteit

De Europese premières op het autosalon van Brussel 2018

Naast enkele wereldpremières is het autosalon van Brussel erin geslaagd om een tiental nieuwe modellen te kunnen tonen die voor het eerst te zien zijn op Europese bodem. Het gaat om een sportieve berline, een volledig elektrisch model en ook enkele SUV’s. Niemand wordt vergeten.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 11 jan. 2018 | Leestijd: 2 min

Bij de sportievelingen zien we de Porsches 718 GTS Boxster en Cayman, net als de 911 Carrera T. De 3de generatie Mercedes CLS zal eveneens voor het eerst worden onthuld op een Europese autoshow, en daarnaast zijn er nog de BMW M3 CS en i8 Roadster.

Advertentie – lees hieronder verder

Uiteraard zijn er ook nieuwigheden in het SUV-segment met de DS7 Crossback, de Volvo's V90 Cross Country Ocean Race en XC40 (ontdek ons testverslag!), de Subaru Outback en de Range Rover en Range Rover Sport. Die laatste kreeg niet enkel een facelift maar wordt voortaan ook als plug-in hybrid geleverd.

Ford showt een opgefriste versie van de Tourneo Courier en Connect en Nissan rijdt de tweede generatie Leaf voor. BMW tot slot zal – vanaf 15 januari – ook de nieuwe X2 onthullen en de facelift van de i8 coupé.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon