Nieuwe modellen

Porsche 911 Carrera T: voor puristen (+VIDEO)

Porsche toont een nieuwe versie van de 911 voor puristen. De Carrera T brengt hulde aan het gelijknamige model uit 1968. Hij onderging een dieetkuur en wordt standaard geleverd met een manuele versnellingsbak.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 23 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

Door gebruik te maken van lichtgewicht glas voor de zijruiten en de achterruit, minder isolatiemateriaal te voorzien en ook de achterbank en het navigatiesysteem te schrappen, zet deze 911 T 20 kg minder op de weegschaal.

Met 1.425 kg en een vermogen van 370 pk wint hij 0,1 seconde bij de oefening van 0 tot 100 km/u ten opzichte van de Carrera Coupé. Hij heeft amper 4,5 tellen nodig voor deze acceleratie! In combinatie met de optionele PDK-versnellingsbak met dubbele koppeling is hij drie tienden sneller. Het opvallende gat in het dashboard ken men uiteraard wegwerken met de GPS-unit.

Advertentie – lees hieronder verder

De Porsche 911 T wordt standaard geleverd met het PASM sportonderstel waardoor deze “T” 20 mm wordt verlaagd.  Verder monteert Porsche een lichtgewicht Sport Chrono Pack, een kortere versnellingspook met rood schakelrooster en optioneel is er een meesturende achteras.

Dit model zal vanaf 2018 beschikbaar zijn voor € 111.053,80.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon