Actualiteit

Porsche 718 Boxster GTS en Cayman GTS: nog straffer

Net zoals de Boxster en de Cayman van de vorige generatie, komt er van de 718 Boxster en de 718 Cayman een nog meer uitgerijpte GTS-versie. Los van enkele optische details wordt het vermogen opgetrokken tot 365 pk.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 19 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

Vergeleken met de 718S gaat het om 15 pk extra maar als je deze GTS naast de vorige generatie zet, wint hij 35 pk. Deze krachtige GTS spurt van 0 tot 100 km/u in 4,1 seconden en hij haalt een topsnelheid van 290 km/u.

De 2,5 l boxermotor krijgt een aangepast inlaattraject en een nieuwe turbo. Hij wordt naar wens geleverd met een manuele zesversnellingsbak of met de gerobotiseerde PDK-transmissie met dubbele koppeling. Het motorkoppel van 430 Nm staat paraat tussen 1.900 en 5.000 omwentelingen.

Advertentie – lees hieronder verder

Om zich van zijn gewone soortgenoten te onderscheiden, kan de GTS op enkele aanpassingen rekenen zoals donkere achterlichten, een diffuser, een voorschort en aangepaste zwarte 20-duimsvelgen. De GTS-versies beschikken standaard ook over het Sport Chrono Pack, het Porsche Torque Vectoring systeem en een actieve demping waardoor ze 10 mm dichter bij het asfalt staan.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon