Boom vernielt Fiat 500, bijzondere reactie van getuige gaat viraal

In het Amerikaanse stadje Huntington in West Virginia is een Fiat 500 gesneuveld nadat een boom werd omgehakt. Op zich geen wereldnieuws, al is de opvallende reactie van een getuige “trending” op het internet…

Boom vernielt Fiat 500, bijzondere reactie van getuige gaat viraal

Buurtbewoners hadden al herhaaldelijk verzoeken ingediend om de boom naast de school te kappen. Hoog tijd was het daarvoor, aangezien een tak enkele weken voordien werd weggeblazen tijdens een onweer en de voorruit van een nabijgelegen auto vernielde.

Vorige week werd eindelijk het startsein gegeven maar jammer genoeg ontbrak het de stadsarbeiders aan kunde. De boom belandde op een Fiat 500 toebehorend aan een studente en die wagen is sindsdien rijp om gerecycleerd te worden.

Billy Tatum was aan het kaarten op zijn veranda toen de arbeiders de boom aan het omhakken waren. Hij was dus getuige van de hele zaak, wat een lokaal nieuwsagentschap aanmoedigde om hem te interviewen. Da’s een bijzonder opvallend gesprek geworden.

“Het klonk als een bierblikje dat werd platgedrukt,” aldus Tatum. “Ik haat het om dit te moeten zeggen, maar het was best cool, weet je? Welke man houdt nu niet van vernietiging? Daarom gaan we naar destruction derby’s (een spektakelshow waarin auto’s op elkaar inrijden, nvdr).” Gelukkig laat de man ook enige vorm van medeleven zien: “Het komt erop neer dat dat arme meisje haar auto kwijt is en dat ze nu niet met de wagen naar school kan gaan.”

Een woordvoerder van de stad heeft gemeld dat de betrokken werknemers het protocol niet hadden gevolgd en dat alles in het werk wordt gesteld om de zaak op te lossen. Zo zou de studente tijdens de duur van het onderzoek over een huurauto mogen beschikken.

Bron: WSAZ 3
Screenshot + video: Afsheen Misaghi/Twitter