Buzz

Koop een appartement en krijg een Aston Martin cadeau

Aston Martin gaat samenwerken met de gerenommeerde architect Sir David Adjaye voor het ontwerp van vijf exclusieve luxe-appartementen in New York City, specifieker in het nieuwe gebouw van 130 William in Lower Manhattan. Daar zit telkens een mooi cadeau aan vast.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 04/11/2020 | Leestijd: 1 min

Er zullen vijf volledig gemeubileerde luxe-appartementen op de 59ste en 60ste verdieping van het gebouw komen. Op zich geen opvallend nieuws, ware het niet dat elke koper een speciale editie van de Aston Martin DBX krijgt, als “cadeau”.

DBX NY

Advertentie – lees hieronder verder

De DBX’en in kwestie dragen de naam ‘130 William Adjaye Special Edition’ en zullen stenen accenten bevatten, met inlegstukken van marmer in combinatie met satijnnotenhout, bronzen details en zwart geanodiseerd aluminium.

DBX bespoke

Daarnaast biedt Aston Martin ‘Q personalisatie’ in de vorm van met de hand gestikt ‘Parliament Green’ leder voor de cabine die netjes bij de muren van de simulatorkamer (jaja!) past, net als een lakkleur geïnspireerd op de buitenkant van het 130 William-gebouw.

flat NY Aston Martin

Hoeveel?

Onbetaalbaar voor het gros van de bevolking, laat dat duidelijk zijn. Het goedkoopste van de vijf appartementen kost bijna 4 miljoen dollar en het duurste zo’n 11,5 miljoen. In dit laatste geval spreken we natuurlijk over een penthouse, waarvan er in totaal twee zijn.

Nog Aston Martin-woningen?

Jazeker. Onlangs lieten we nog beelden zien van een heuse villa ontworpen door de Britse fabrikant van prestigewagens.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie