Buzz

VIDEO: Nieuwslezer ontslagen nadat hij wagens op beurs beschadigt

Geschreven door Joris Bosseloo | 30/10/2019

Een nieuwslezer van een lokaal Amerikans tv-station werd onlangs ontslagen nadat hij een stuk deed over een autobeurs. Op zich niet ophefmakend natuurlijk, ware het niet dat de man erin is geslaagd om tijdens die presentatie schade aan te brengen aan niet één maar meerdere wagens.

Angel Cardenas werd gevraagd om de berichtgeving te verzorgen van de International Auto Show in Sacramento. Aanvankelijk babbelde hij rustig met de gastheren van die beurs, maar al snel veranderde zijn gedrag in dat van een puber. Zo verklaarde hij op een gegeven moment dat “niemand hem moet vertellen in welke auto’s hij mag stappen”, wat al wenkbrauwen deed fronsen, al was die uitspraak in niets te vergelijken met wat hij daarna deed.

De inmiddels ex-presentator vond er niets leukers op dan plaats te nemen óp – en dus niet in – een oude Ford Thunderbird en – erger – het portier ervan open te slaan tegen de wagen die ernaast stond. En alsof dat nog niet genoeg was, ging hij op de motorkap van een gloednieuwe Ford Explorer Hybrid staan “om te poseren voor zijn vrienden op kantoor”.

De organisatie was vanzelfsprekend not amused en ging verhaal halen bij de directeur van het televisiestation. Aan de andere kant van de lijn werd geantwoord met “we hebben zijn contract beëindigd”. Goed zo, zeggen wij…

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Onze partners