Oldtimers

Is dit de merkwaardigste Range Rover ooit?

Wanneer een uitbundige en artistieke gentleman besluit de Range Rover van zijn dromen te realiseren, moet dat gewoon een interessant resultaat opleveren. Ontdek hier deze neoklassieker!

Geschreven door Stéphane Wamat | 22/06/2020

Alexander Kraft, de CEO van Sotheby’s International Realty France et Monaco, is een man met een goede smaak: in zijn garage vind je een Ferrari 365 GT 2+2 naast een Range Rover. Die laatste, een model met lange wielbasis uit 1993, wordt zeer vaak opgezocht op internet. De Engelse 4×4 voorzien van een V8 4,2 liter motor was in uitstekende staat toen Kraft hem op de kop tikte in Monaco. De Range verkeerde nog in een degelijke originele staat en vereiste enkel een nieuwe lakbeurt om weer in topconditie te komen.

Alexander Kraft was echt gek van dit model dat hem deed denken aan de versies die aangepast werden door Overfinch of Holland & Holland. Onze man wou graag iets speciaals maken van zijn nieuwe aanwinst en aarzelde niet om zich te wenden tot het Monegaskische bedrijf L&H Corporation om de koffer van de wagen luxueus in te richten. Na lang nadenken besloot Kraft zelf een bar met flessen, glazen en een expressomachine te tekenen! Die werd vervaardigd uit verschillende soorten edelhout en hoogwaardig leder. Er is zelfs een lade voorzien om een jachtgeweer met munitie op te bergen! Alhoewel het resultaat al subliem is, wil de eigenaar van de Range het hier niet bij laten: nog steeds met L&H Corporation wil hij nog een humidor voor sigaren installeren in het handschoenkastje!

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook