Fun

Deze Citroën C1 ging over de schreef

Een Citroën C1 die totaal verknald werd door een tuner staat in Denemarken te koop. Werkelijk elk onderdeel van deze kleine stadswagen werd onder handen genomen door deze liefhebber van een zeer bijzondere tuningstijl.

Alain de Jong | Gepubliceerd op 27 nov. 2017 | Leestijd: 2 min

Zo verdween het dak en kunnen ook de deuren verwijderd worden. De originele lakkleur is nog amper te onderscheiden omdat het koetswerk volledig met graffiti is bedekt. Ook de originele velgen werden vervangen door 14” exemplaren en vooraan werd zelfs een bull bar gemonteerd.

De standaard 1,2 liter-motor vond de eigenaar wat mak en hij plaatste er twee turbo’s op, die bovendien duidelijk te bewonderen zijn aangezien de motorkap werd geëlimineerd. Ook de sound van de C1 is niet meteen discreet, wat door een boodschap op de achterzijde wordt bevestigd: “Maak u geen zorgen, dit geluid is normaal.”

Advertentie – lees hieronder verder

Verder zal het interieur de liefhebber echt de kriebels bezorgen met een gestript stuurwiel, een plexiglas plaat in plaats van de middenconsole, Lego aan de schakelpook, zichtbare bedrading en een hoop afval achterin!

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon