Nieuwe modellen

Fiat Talento Squadra: Gelimiteerd…

Bestelwagens met een verzorgde look hebben de wind in de zeilen. Nadat Ford eerder een Sport-versie lanceerde van de Transit Custom, toont Fiat vandaag een gelimiteerde en bijzonder ogende Squadra-reeks op basis van de Talento.

Gert Verhoeven | Gepubliceerd op 25 mei 2018 | Leestijd: 1 min

Deze Fiat Talento Squadra wordt uitgerust met zwarte 17-duimsvelgen, een verguld radiatorrooster, inox bumperbeschermers en getinte ruiten. Het koetswerk wordt afgewerkt met matzwarte banden en de constructeur biedt optioneel zijschorten van gepolijst inox die fel contrasteren met de drie specifieke koetswerkkleuren : lichtgrijs, donkergrijs of zwart.

Advertentie – lees hieronder verder

Deze bijzondere reeks wordt enkel aangeboden als dubbele cabine met een erg volledige basisuitrusting. Die omvat een multimediasysteem met aanraakscherm, Bluetooth-connectiviteit, verwarmde voorruit en een lederen interieurbekleding. Verder wordt het handschoenvak gekoeld, er is een achteruitrijcamera en een snelheidsregelaar.

Voor de Belux worden slechts 100 exemplaren voorzien en de klant kan kiezen uit twee motorisaties: de 1.6 Multijet 120 pk (€ 24.350€ excl. BTW) en de 1.6 Ecojet Twin Turbo 145 pk (€ 24.866 excl. BTW).

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon