Nieuwe modellen

Panda K-Way: een 100 % trendy Fiat

Bij Fiat, net als bij vele andere merken, zijn alle middelen goed om wagens aan de man te brengen. Daarbij behoort ook de lancering van speciale reeksen. Het bewijs? De Italiaanse constructeur ging een deal aan met kledingmerk K-Way. Zoals verwacht leidde deze samenwerking tot de creatie van een trendy model: de Panda K-Way.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 07/06/2015 | Leestijd: 2 min

Concreet is voor deze stadsauto keuze uit zes koetswerkkleuren (blauw, wit, zwart, rood, geel en oranje) en vier tinten (geel, oranje, blauw en titanium) voor de zijspiegelbehuizing en de wieldoppen. Kortom, deze Fiat kan naar hartenlust gepersonaliseerd worden en onderscheidt zich verder door zijn dakrails in de kleur « titanium ».

Verder werd het interieur verfraaid met zetels in blauw similileder voorzien van een K-Way-logo. Deze kleur komt ook terug op het dashboard en de tellerpartij. Typisch voor dit model is dat er in de zakken achter de stoelen een veiligheidshesje zit dat door K-Way werd ontworpen. Origineel, niet?

Advertentie – lees hieronder verder

Tenslotte is er voor de aandrijving van deze Panda K-Way keuze uit drie benzinemotoren (1,2 l 69 pk, 0,9 l TwinAir 85 pk en 0,9 TwinAir aardgas 80 pk) en één diesel (1.3 Multijet 95 pk). Deze hippe Fiat is vanaf vandaag verkrijgbaar voor de prijs van 11.490 €.

En wat vindt u van deze Panda in K-Way-verpakking?

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie