Renault Clio V

We hadden al de mogelijkheid gekregen om een pre-productiemodel van de nieuwe Renault Clio uit te testen. Dit model bezit kwalitatief betere materialen dan voorheen en is op op gebied van ergonomie en rijplezier geëvolueerd. Alleen jammer dat de designers van dienst niet meer stilistische durf hebben getoond.

208

Peugeot 208

De nieuwe Peugeot 208 wordt een echt toppertje. Hij ziet er goed uit, belooft bakken rijplezier en komt eraan met een 100% elektrische versie in het aanbod.

A1

Audi A1

De A1 deelt nog steeds zijn onderstel met de VW Polo en de Seat Ibiza maar is zomaar eventjes 6 cm langer geworden. Dat vertaalt zich naar meer plaats achteraan en naar een grotere koffer. Onder de kap houden we vooral van een potige benzinemotor.

FIAT Collezione

Fiat 500

De 500 mag dan al 11 jaar op de markt zijn, aan sex-appeal heeft hij nog niet ingeboet. Deze Italiaan is een regelrecht icoon en de meeste klanten vergeven hem zijn missers.

ST

Ford Fiesta

De Fiesta, verkrijgbaar met 3 of 5 deuren, is een referentie in zijn segment. Hij rijdt fantastisch, is degelijk uitgerust en goed afgewerkt. Onze favoriet? De 200 pk sterke Fiesta ST natuurlijk!