Spionfoto's

Meer details van de Jaguar F-Type SVR

Jaguar ontwikkelt momenteel een superperformante versie van zijn prachtige F-Type coupé. Deze werd SVR gedoopt en zou goed zijn voor zo’n 600 pk.

Laurent Norro | Gepubliceerd op 14 jul. 2015 | Leestijd: 2 min

Als coupé of cabriolet met motoren die tot 550 pk produceren slaagt de F-Type er reeds in de harten van vele autoliefhebbers sneller te laten kloppen. Met zijn bloedstollend mooie lijn en zijn ruige sound, is deze Jag zowat onweerstaanbaar. Wat zou dat geven als er nog een superperformante versie uitkwam!

Veel langer hoeft er niet meer gedroomd te worden, want de F-Type SVR staat in de steigers. Hij werd zelfs al gespot door onze spionnen langs de Nürburgring ! De camouflage verhulde amper zijn trekken. De koetswerklijn is duidelijk herkenbaar en de achtervleugel laat geen twijfel bestaan over de supersportieve ambities van deze schoonheid.

Advertentie – lees hieronder verder

Op de spionagefoto’s valt eveneens een herwerkte voorspoiler met grotere ventilatieopeningen te herkennen, naast een grotere diffusor en vier uitlaten. Achter de enorme velgen lijken ook koolstof-ceramische remmen te schuilen en de ophanging lijkt verder verlaagd.

Deze sportieve variante zou SVR gaan heten, net als de laatste superperformante versies van de Range Rover Sport. Buiten de aanpassingen aan het koetswerk, zijn we uiteraard ook sterk benieuwd naar wat er onder de motorkap steekt. Officieel werd er nog niets gezegd, maar men spreekt van een V8 die tot 600 pk werd opgekitteld, in combinatie met vierwielaandrijving.

En barst u van ongeduld om deze nieuwe supersportieve versie van de F-Type te ontdekken ?

Scoop : Jaguar komt met een radicale F-Type (01-04-15)

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon