Nieuwe modellen

De volgende BMW 1 Reeks duikt voortijdig op

In maart op het Salon van Genève zal BMW de update van zijn 1 Reeks onthullen. Deze opfrisbeurt zal zowel esthetische als technische aanpassingen opleveren.

Vincent Hayez | Gepubliceerd op 21 jan. 2015 | Leestijd: 2 min

Uiterlijk komt deze 1 Reeks iets sportiever voor de dag. Deze sportieve look is vooral te danken aan een agressievere snuit met een iets priemendere blik dankzij de led-stroken. Verder krijgt de 1 Reeks, afhankelijk van de gekozen koetswerkvariante of het pack, grote luchtinlaten of chroomaccenten in plastic. Aan de achterzijde valt vooral de betere integratie van de lichten in de achterklep om zo beter bij het overige gamma aan te sluiten.

Aan boord zijn de veranderingen discreet. Het is uitkijken naar een nieuw M Sport-stuurwiel, chroomtoetsen op het dashboard en een standaard centraal 6,5”-scherm.

Advertentie – lees hieronder verder

Scoop : BMW 1-Reeks krijgt een koffer! (13-11-14)

Onder de motorkap duiken de driecilindermotoren uit de nieuwe Mini op die 109 pk leveren in de 116i en 116 pk in de 116d. Ook de viercilinders winnen verder aan vermogen. Aan benzinekant is de 118i goed voor 136 pk, produceert de 120i nu 177 pk en ziet de M135i zijn vermogen stijgen tot 326 pk. Voor dieselrijders bestaat het aanbod uit de 118d (150 pk), 120d (190 pk) en 125d (224 pk). Deze motoren worden gekoppeld aan een handgeschakelde zesbak of een automaat met 8 verhoudingen.

En vindt u de voorgestelde aanpassingen aan de 1 Reeks ingrijpend?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon