Automarkt

Electrabel past zich aan de elektrische auto aan

Energieleverancier Engie-Electrabel kondigt de lancering van nieuwe bevoorradingsformules aan die speciaal bestudeerd werden voor eigenaars van elektrische wagens die vaak thuis opladen.

Alain de Jong | Gepubliceerd op 6 okt. 2017 | Leestijd: 2 min

Met de nieuwe formules Drive en Drive Pro biedt Engie Electrabel zijn professionele en particuliere klanten een financieel voordelige toegang tot 100% groene elektriciteit. Dit is een manier om het “groene” aspect ook door te trekken naar hun vervoermiddelen.

Deze contracten houden rekening met een toename van het jaarlijks verbruik door het regelmatig opladen van het voertuig. Die stijging kan in sommige gevallen tot 40% oplopen beweert het bedrijf. Deze nieuwe contracten laten toe tot 135€ te besparen tegenover de meerprijs die het normale tarief zou opleveren. Voor de professionals kan de besparing tot 210€ per jaar oplopen.

Advertentie – lees hieronder verder

Engie Electrabel biedt zijn klanten ook een vast laadpunt Homeline aan, of het gebruik van de «intelligente» Nexxtender Mobile lader. Dit is een eerste stap naar de levering van «andere diensten» tijdens de komende maanden.

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon