Auto-industrie

Netwerk Alpine België: de adressen

Weldra maakt de Alpine A110 zijn comeback op onze markt. Renault Belux maakte zopas de locaties van het nieuwe Alpine-netwerk in België en Luxemburg bekend. Het minste dat daarvan gezegd kan worden, is dat het zeer beperkt uitvalt!

Geschreven door Alain de Jong | 28/09/2017

Renault kiest ervoor om zijn nieuwe sportwagen in een specifiek, van het moedermerk gescheiden netwerk te verdelen, om de exclusiviteit van het nieuwe model te verzekeren en de klant een unieke ervaring te bezorgen.

Liefhebbers die als een der eersten een bestelbon voor de Franse berlinette willen tekenen, weten nu dus waar ze daarvoor terecht kunnen in ons land. Bij de lancering zijn er slechts … 3 (!) verdelers voorzien voor de twee landen: in Brussel (Leuvensesteenweg, 400), Antwerpen (Noorderlaan, 89) en Luxemburg (Rue Robert Strumper, 2)!

Advertentie

Het persbericht meldt dat de Alpine Centers “door liefhebbers, voor liefhebbers” werden ontworpen. In het interieur “is alles in overeenstemming met de Alpine designcodes, met een gebruik van eenvoudige, warme en authentieke materialen, en intense blauwe accenten.”

Deel dit artikel

Lees meer over

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook