Automarkt

Netwerk Alpine België: de adressen

Weldra maakt de Alpine A110 zijn comeback op onze markt. Renault Belux maakte zopas de locaties van het nieuwe Alpine-netwerk in België en Luxemburg bekend. Het minste dat daarvan gezegd kan worden, is dat het zeer beperkt uitvalt!

Alain de Jong | Gepubliceerd op 28 sep. 2017 | Leestijd: 1 min

Renault kiest ervoor om zijn nieuwe sportwagen in een specifiek, van het moedermerk gescheiden netwerk te verdelen, om de exclusiviteit van het nieuwe model te verzekeren en de klant een unieke ervaring te bezorgen.

Liefhebbers die als een der eersten een bestelbon voor de Franse berlinette willen tekenen, weten nu dus waar ze daarvoor terecht kunnen in ons land. Bij de lancering zijn er slechts … 3 (!) verdelers voorzien voor de twee landen: in Brussel (Leuvensesteenweg, 400), Antwerpen (Noorderlaan, 89) en Luxemburg (Rue Robert Strumper, 2)!

Advertentie – lees hieronder verder

Het persbericht meldt dat de Alpine Centers “door liefhebbers, voor liefhebbers” werden ontworpen. In het interieur “is alles in overeenstemming met de Alpine designcodes, met een gebruik van eenvoudige, warme en authentieke materialen, en intense blauwe accenten.”

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon