Autotests

De 10 beste geteste auto’s in 2021

Elektrisch of met een verbrandingsmotor, een gezinswagen of een sportief model, dit zijn de 10 beste auto’s die sinds begin van dit jaar zijn getest door de journalisten van de Gocar.be-redactie.

Geschreven door Maxime Hérion | 20/08/2021

Nissan Qashqai

De nieuwe Nissan Qashqai werd nog aantrekkelijker en is voortaan enkel verkrijgbaar met één benzinemotor, weliswaar in twee vermogensvarianten.

Nissan Qashqai 2021

Deze megapopulaire SUV is nog altijd betaalbaar en één van de wagens waar de afgelopen maanden het meest naar werd uitgekeken.

Porsche 911 GT3

Porsche 911 GT3

Geïnspireerd door de autosport is de nieuwe 911 GT3 een gesublimeerde versie van het topmodel van het merk uit Stuttgart. Een echte bolide die uitsluitend is ontworpen voor het zuivere rijplezier.

BMW M3 Competition

BMW M3 Competition 2021

De BMW M3 Competition is hyperefficiënt, vrij discreet en zo plezierig om mee te rijden, en blijft daarmee trouw aan de reputatie van de “Motorsport” -afdeling van de constructeur. We reden er zelfs al mee op het circuit van Spa-Francorchamps!

Alfa Romeo Giulia GTA(m)

GTA track

De nieuwe Giulia GTA(m) is een ultrasportieve oldschool berline en voorzien van een fantastische door Ferrari ontwikkelde V6-motor die hem zeer pittig maakt. Opgelet echter, want de 540 paarden worden enkel via de achterwielen naar het asfalt gesluisd. Enige voorzichtigheid is dus geboden…

Ferrari 355 GTS ex-Michael Schumacher

Ferrari F355 GTS Schumacher

Rijden met een van de fraaiste Ferrari’s van de afgelopen 30 jaar is al mooi. Maar als het gaat om de voormalige F355 GTS van Michael Schumacher, één van de beste F1-piloten uit de geschiedenis, is het kot al helemaal te klein!

Mercedes S350d 4Matic

Mercedes S350d

De nieuwste S-Klasse treedt in de voetsporen van zijn prestigieuze voorgangers: hyper comfortabel, soeverein op de weg en fascinerend door de vele gadgets!

Dacia Spring

Dacia Spring

Een elektrische auto voor minder dan 20.000 euro? Dat biedt de Dacia Spring, en nog veel meer! Hij is ideaal als je in een stedelijk gebied woont. En hij is eenvoudig, zonder echter te overdrijven. De prijs-prestatie-verhouding is uitstekend.

Citroën C4

Citroën C4

De nieuwe Citroën C4 is non-conformistisch en heeft het merk-DNA in zich, met een hoog comfortniveau en een overtuigend gebruiksgemak. Ook de elektrische ë-C4 is een succes.

MG EHS

MG EHS front

De MG EHS is het tweede model van MG sinds de grote comeback van dit merk. Deze plug-in hybride SUV bezit tal van troeven, voor een prijs van minder dan 40.000 euro. Een leuke verrassing die we niet meteen hadden verwacht.

BMW iX3

BMW iX3

De iX3 is gebaseerd op de X3. Onze test met deze 100% elektrische SUV was zeer overtuigend: een rijbereik van 460 km WLTP en hij biedt tonnen rijplezier, meer dan verwacht.

Lees meer over

Deel dit artikel

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Anderen bekeken ook