Autosalon

Car Festival: saloncondities vanuit je eigen salon

Geschreven door Gocar.be | 13/01/2021

Om evidente redenen is er dit jaar geen Autosalon. Gelukkig heeft Gocar.be, dé website voor autonieuws en zoekertjes voor zowel nieuwe als tweedehandsvoertuigen, het ‘Car Festival’ gelanceerd zodat je alsnog van de strafste saloncondities kan genieten.

Wat is het Car Festival?

Car Festival is een unieke sectie op Gocar.be, volledig gewijd aan uitzonderlijke saloncondities en waarop je de mogelijkheid krijgt om prijsoffertes aan te vragen en proefritten te boeken, rechtstreeks bij een verdeler in je buurt. Bovendien vind je er de recentste informatie over het merk in kwestie terug. Alles op één plek!

Twijfel dus niet en ontdek de verschillende merken en modellen waarvoor uitzonderlijke saloncondities gelden. Voor het model van je keuze krijg je indien gewenst zelfs een persoonlijk aanbod op maat.

Zin in een proefrit?

Voor je beslist om een nieuwe wagen te kopen, wil je hem uiteraard eerst uitproberen. Dat kan! Bovendien krijg je de mogelijkheid om verschillende modellen te vergelijken zodat je de juiste keuze kan maken.

Kortom…

Ontdek alle nieuwigheden, de recentste modellen, informatie over het merk dat je verkiest en natuurlijk alle saloncondities.

Lees ook

Vind vandaag nog uw auto

Nieuwe- en tweedehandswagens

Onze partners