Buzz

De Jaguar van Tanja Dexters is voor een prikje te koop, maar…

Hij is grijs, exclusief en uiterst zeldzaam. De Jaguar F-Type SVR van Tanja Dexters staat momenteel te koop voor de spotprijs van 4.250 euro. Maar er is een reden waarom hij zo goedkoop is.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 17 nov. 2023 | Leestijd: 3 min

De voormalige Miss België Tanja Dexters haalt regelmatig het nieuws, maar meestal niet met positieve gebeurtenissen. Een van de zaken waarbij ze in 2019 betrokken was, zorgde voor heel wat opschudding, en niet zonder reden. Op een avond in maart van dat jaar botste de gloednieuwe Jaguar F-Type SVR cabrio, waarin ze met haar partner reed, heftig op een andere auto op de E313 ter hoogte van Herentals.

Jag Dexters 2

Advertentie – lees hieronder verder

Bijna nieuw

De mooie Britse auto was zwaar beschadigd en werd achtergelaten door de politie gevonden. De inzittenden waren namelijk op de vlucht geslagen om te ontsnappen aan de personen van de andere auto die met hen op de vuist wilden gaan. Hoe dan ook, de Jaguar F-Type had maar een paar kilometer op de teller en was eigendom van de vriend van Tanja Dexters, die ook Jaguar-dealer is. Uiteraard was de nasleep van het ongeluk zeer pijnlijk voor Dexters en haar metgezel…

Jag Dexters 3

Weer opgedoken

Hoewel deze zaak allang is afgehandeld, duikt de beroemde Jaguar nu weer op bij Vitesse Vintage Automobilia, een Belgische gespecialiseerde autozaak. Voor €4.250 lijkt dit een echt koopje. Maar voordat je je online haast om hem te kopen, moet je weten dat het eigenlijk alleen gaat over het achterste deel van de F-Type die uit het wrak is gesneden! Dit ‘relikwie’ van de auto van Tanja Dexters rust op een onderstel met wielen en kan een originele toonbank, een luxe koelkast of een ander praktisch object (of niet!) van je verbeelding worden!

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon