Buzz

Idioot maakt skatepark letterlijk onveilig

De video onder dit artikel dateert van 30 oktober jongstleden. We zien hoe een halve gare met een Can-Am Ryker (waarover zo dadelijk meer) een skatepark onveilig maakt. Dit laatste mag je letterlijk nemen.

Joris Bosseloo Joris Bosseloo | Gepubliceerd op 20 nov. 2021 | Leestijd: 2 min

Een skatepark dient om te skaten, te rollerbladen of om met je BMX indrukwekkende ‘tricks‘ te showen aan je vrienden. Waar zo’n plek helemaal niet voor geschikt is, is om het met een gemotoriseerd voertuig te verkennen, en al helemáál niet met een ruwweg 270 kg wegende Can-Am Ryker.

Can-Am Ryker?

Noem dit gerust een driewielige kruising tussen een quad en een motorfiets, en een familielid van de Can-Am Spyder Roadster. Wie al met zo’n ding gereden heeft, weet dat de besturing ervan redelijk zwaar is en dat je – zoals met elke sportieve twee-, drie- of vierwieler natuurlijk – voorzichtig moet zijn als je gas geeft.

Advertentie – lees hieronder verder

Can-Am skatepark

De man waar we het hier over hebben, had duidelijk geen benul waar hij mee bezig was. De lolbroek, aanvankelijk met een zelfvoldane grijns op zijn gezicht, vond het namelijk een geslaagd idee om met een Ryker (in zijn 900 cc-versie toch 82 pk sterk!) de ‘golven’ van het Denver Skatepark te trotseren.

Can-Am skatepark Denver

Dat had hij beter niet gedaan, want tijdens een ‘afdaling’ verloor de kerel hopeloos de controle over de driewieler en kreeg de Can-Am een eigen leven, in die zin dat hij ongewild accelereerde terwijl hij eraan hing te bengelen. Op het einde kon hij zelfs het stuur niet meer vasthouden. Benieuwd wat er vervolgens gebeurde? Kijk hieronder maar:

Screenshots en videoViralHog/YouTube

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie