Hoe koop je een nieuwe auto op een bewuste manier?

De eerste stap is jezelf een weg banen in het kluwen dat de automarkt heet. Je moet een merk en een model kiezen en met verschillende zaken rekening houden: de samenstelling van je gezin, het aantal kilometer dat je jaarlijks rijdt, waarvoor moet de auto dienen en uiteraard… je budget! Maak daarom altijd eerst een lijstje met alle verschillende automodellen die binnen jouw kader passen.

Hoe koop je een nieuwe auto op een bewuste manier?

Is je lijst af? Aarzel dan niet om verschillende dealers te bezoeken en testritten te boeken. Vraag ook naar gratis offertes en weeg die van verschillende verdelers tegen elkaar af. Doe hetzelfde met uitrustingsmogelijkheden, garanties en assistentieformules. Met een gratis offerte op zak van de ene garage, kan er vaak nog iets extra af in een andere, ook als die hetzelfde automerk verkoopt.

Wil je een nieuwe auto en ben je bereid toegevingen te doen wat betreft lakkleur, opties en dergelijke meer? Dan is een stockwagen zeker interessant. Omwille van de grote kortingen die erop gegeven worden (tot wel 35%) maar zeker ook omdat er dan geen maandenlange leveringstermijn aan verbonden is. Neem dus zeker eens een kijkje op Gocar.be, dé Belgische zoekertjessite voor nieuwe auto’s in stock. En voor wie liever op de ouderwetse manier winkelt, zijn er natuurlijk de zogeheten autosupermarkten zoals Cardoen.

Van plan om binnenkort een tweedehandsauto te kopen? Klik dan hier om het grootste zoekertjesaanbod van België te ontdekken! Je kan er niet enkel auto’s kopen maar ook gratis verkopen!

Ben je eerder geïnteresseerd in een nieuwe auto? Dan kan je op Gocar.be terecht om de ideale nieuwe stockwagen te vinden bij een verdeler in de buurt!