Nieuwe modellen

Aston Martin Valhalla: Hij komt…

Geschreven door Belga | 24/06/2019

Namen uit de Noorse mythologie zijn de laatste tijd erg populair op de marketingafdeling van Aston Martin. Na de Valkyrie hypercar, krijgt zijn kleinere broer de naam Valhalla. Een verwijzing naar het rijk van oppergod Odin waar de gesneuvelde strijders heengingen.

Deze wagen werd eerst getoond als Project 003 en dook later ook op als AM-RB 003, maar kreeg intussen dus al een volwaardige benaming in afwachting van de lancering die de volgende jaren is gepland.

Aston Martin plaatst de nieuwe Valhalla tussen de Vanquish en de Valkyrie. Voor de ontwikkeling van deze koolstofvezel sportwagen wordt nauw samengewerkt met het Red Bull F1-team, zodat je er zeker van kan zijn dat deze wagen ook zeer sportieve genen zal dragen. Voor de aandrijving zal een V6 met turbolader en een hybride module zorgen, maar cijfers over het geleverde vermogen of de prestaties zijn nog niet vrijgegeven. Wel is zeker dat de Valhalla zeer exclusief zal blijven, want Aston Martin is van plan er slechts 500 exemplaren van te vervaardigen.

Afbeelding: Aston Martin Vision Concept ’19

Sociale media

Aarzel niet om dit artikel te delen

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Vind vandaag nog uw auto

Aston Martin nieuwe auto's te koop op Gocar.be


Vind vandaag nog uw auto

Aston Martin Tweedehands te koop op Gocar.be

Prijs nieuwe Aston Martin met opties en standaarduitrusting

DB11

Aston-Martin

DB11

Vanaf € 201.377

RAPIDE

Aston-Martin

RAPIDE

Vanaf € 196.648

V12 VANTAGE

Aston-Martin

V12 VANTAGE

Vanaf € 196.181

Aanbevolen professionals

Lijst met dealers Aston Martin

Onze partners