Nieuwe modellen

Live vanuit Brussel: Porsche onthult het model Macan

Een van de grote premières in de Heizelpaleizen is ongetwijfeld de Porsche Macan. En de kleine SUV lokt al heel wat volk.

| Gepubliceerd op 17/01/2014 | Leestijd: 2 min

Verkrijgbaar vanaf april

De nieuwe SUV van Porsche, de Macan, is veel compacter dan de Cayenne en verscheen voor het eerst op het Salon van Los Angeles. De wagen zal in Paleis 12 in Europese première gaan en zal vanaf april verkrijgbaar zijn op onze markt.

Bij de lancering zal de Macan beschikbaar zijn met drie motoren. De dieselmotor is een 3.0- V6 met 258 pk. Het benzinegamma bestaat uit de Macan S en zijn 3.0-V6 turbo met 340 pk, en de Macan Turbo die uitgerust is met een 3.6 met drukvoeding die 400 pk levert.

Advertentie – lees hieronder verder

Het lijkt alsof het merk het motorenpalet beperkt en de viercilinder boxermotoren achterwege laat.

Overvloedig aanbod

Alle motoren beschikken over een gerobotiseerde PDK-versnellingsbak met zeven verhoudingen. De compacte SUV is natuurlijk ook uitgerust met een vierwielaandrijving. De Sport- en Off Road-knoppen garanderen een polyvalente wagen, terwijl de optie Sport Chrono Package aan de noden van liefhebbers van een sportieve rijstijl beantwoordt.

De actieve ophanging heeft drie opties: Confort, Sport en Sport Plus, terwijl de luchtvering de koetswerkhoogte met een aantal centimeters kan aanpassen. Zoals we dat gewoon zijn van Porsche, is de lijst met opties erg lang. Voor het instapmodel van de Macan zal je ongeveer 60.000 euro moeten neertellen.

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 30.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie