Nieuwe modellen

SsangYong Tivoli oogt aantrekkelijk

In mei komt er een nieuwe speler in het segment van de compacte stads-SUV’s. Hij zal als Tivoli door het leven gaan en het is de eerste SsangYong die wordt gelanceerd sinds het merk werd overgekocht door het Indiase Mahindra. Het is dus een kantelmoment want met dit product wil de constructeur een alternatief bieden voor de Renault Captur, de Nissan Juke en de Peugeot 2008.

Stéphane Lémeret Stéphane Lémeret | Gepubliceerd op 13 mrt. 2015 | Leestijd: 2 min

Om een rol van betekenis te kunnen spelen in dit drukke segment, zag de constructeur geen andere optie dat het recept van de concurrenten ook op deze wagen toe te passen. De wagen heeft ongeveer dezelfde proporties en krijgt een stadslook aangemeten. Net zoals bij de andere spelers in dit segment, biedt de Tivoli plaats aan vijf inzittenden en hun bagage.

Het interieur oogt modern en beschikt over tal van bergvakken. Bovendien kan je de wagen doorgedreven personaliseren. De Tivoli is verkrijgbaar met twee interieurkleuren (beige of zwart) en je hebt de mogelijkheid voor een stoffen of een lederen bekleding. Voor de dashboardverlichting voorziet de constructeur liefst zes kleuren. De wagen wil ook erg praktisch zijn want de koffer van deze compacte SUV slikt 423 liter.

Advertentie – lees hieronder verder

Onder de motorkap van de Tivoli is er keuze uit een 1.6 benzinemotor (126 pk) of een even grote diesel die 115 pk levert. Hij komt met twee- of met vierwielaandrijving. De SsangYong is ook beschikbaar met twee verschillende versnellingsbakken. In Genève gaf de constructeur ook te kennen dat er een dieselmotor volgt met 160 pk.

Vindt u ook dat deze Tivoli verleidelijk oogt ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon