Fun

Amerikaanse krijgt Ferrari 599 GTO voor 16de verjaardag!

Te veel geld doet mensen soms de pedalen verliezen. Als we het jongste artikel op de Amerikaanse website TMZ, over het doen en laten van sterren, mogen geloven lijkt het er alvast sterk op. Vooral het recente verjaardagscadeautje van rapper Lil Wayne aan zijn dochter doet vragen rijzen en brengen de gewone sterveling meer dan ooit in verlegenheid…

| Gepubliceerd op 10 dec. 2014 | Leestijd: 2 min

De dochter vierde net haar zestiende verjaardag. Om een en ander te vieren, had ze recht op een groot feest dat werd opgeluisterd met een privéconcert van Nicky Minaj. Dochter Riginae kreeg verder enkele erg fraaie geschenkjes waaronder een krachtige BMW X4 en een zeer exclusieve Ferrari 599 GTO. Exclusiviteit troef.

Op het eerste zicht lijkt een BMW X4 met een M Sport Pack geen abnormale wagen voor een rapper die miljoenen dollars verdient. Maar je kan je zeker vragen stellen bij de Ferrari die de ex van Lil Wayne (de moeder van Reginae) en diens schoonvader aan dochterlief geven. Het gaat om een peperdure Ferrari die bovendien een ervaren bestuurder vergt.

Advertentie – lees hieronder verder

Van deze 599 GTO werden slechts 599 exemplaren gebouwd en is daarom een echt collectors item. De wagen is ook eerder explosief qua karakter. De twaalfcilindermotor in V ontwikkelt 670 pk. Met dit vermogen kan hij in amper 3,35 seconden van 0 tot 100 km/u spurten. De 200 km/u markering tikt hij al na 9,8 tellen aan om uiteindelijk een topsnelheid van 335 km/u te bereiken. Kortom, deze wagen zet indrukwekkende prestaties neer maar het is zeker geen wagen om in jonge of onervaren handen te geven !

Vindt u dergelijke geschenken overdreven ?

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon