Auto-industrie

Ferrari-werknemers krijgen serieuze bonus

Geschreven door Joris Bosseloo | 05/03/2021

Ferrari hangt de gulle gever uit bij zijn werknemers. Om hun inzet en trouw te belonen, hebben ze stuk voor stuk recht op een zeer fikse premie.

Ferrari is een van de merken die geen financiële kater overhoudt aan covid-19. Integendeel zelfs, want de Italiaanse sportwagenfabrikant . Dan kan er eens wat vanaf voor het personeel, moeten de bonzen gedacht hebben.

Meer dan 7.000 euro

Elke Ferrari-werknemer zou een eenmalige premie van 7.526,14 euro op de rekening gestort krijgen, 2.100 euro meer dan voorzien in de contracten. De directie zegt het personeel van het bedrijf te willen belonen voor hun inzet tijdens deze moeilijke periode.

Ferrari-SUV

Het gaat Ferrari financieel voor de wind, zoveel is duidelijk, en het belooft nog beter te worden met de komst van de , de eerste SUV van het merk. Fanaten van lage vierwielers steigeren bij de gedachten daarvan, maar het mag geen geheim wezen dat SUV’s en andere cross-overs het ook in de allerduurste segmenten bijzonder goed doen. Denk maar aan de  en de , maar nog meer aan de , hét model waarmee de Purosangue de concurrentie wil aangaan. Weet trouwens dat Ferrari nog vóór 2030 een 100% elektrisch model wil lanceren. Meer daarover lees je .

Een tweedehandse Ferrari in België kopen? Je zoektocht

Trefwoorden

Lees ook