Autosalon

Expo Dream Cars, de 7 euro waard?

Geschreven door Nicolas Morlet | 14/01/2020

Het Autosalon is in volle gang, met in Paleis 1 van de Heizel de ‘Dream Cars’, waar sommige van de meest exclusieve auto’s ter wereld geparkeerd staat. De toegang tot deze tentoonstelling kost 7 euro bovenop de toegangsprijs voor het Salon. De moeite waard?

Wie dit jaar geen bezoek aan de Dream Cars tentoonstelling brengt, zal een aantal van de premières en exclusiviteiten van deze 98ste editie van de Brussels Motor Show moeten missen. Het is immers daar, in Paleis 1, dat de Franse supersportwagen Genty Akylone en de Belgische Krugger FD te bewonderen vallen. Laatstgenoemde is een opvallend meesterwerk dat door een ambachtsman op verzoek van twee van onze rijke medeburgers werd gebouwd.

Eerste Aston Martin SUV

De Dream Cars tentoonstelling is ook de uitgelezen kans om de Aston Martin DBX, de eerste SUV van het merk, voor het eerst te ontdekken, of om oog in oog te staan met de uiterst zeldzame Maserati Superleggera Touring Sciàdipersia Cabriolet, waarvan er maar 15 worden gebouwd en per exemplaar 5 miljoen euro kost.

Andere opvallende aanwezigen zijn de Vanderhall Carmel, de Edison driewielers, de vliegende Pal-V en de Maserati Zagato Mostro op basis van een Gillet Vertigo.

€ 0,175 per auto

In totaal zijn er maar liefst 40 auto’s te zien in Paleis 1. Een bezoek kost je dus maar 0,175 euro per tentoongesteld exemplaar.

Trefwoorden

Zoek de trefwoorden die bij dit artikel horen

Onze partners