Oldtimers

Totem GTA Modificata: bijna onfatsoenlijk!

Totem, Italiaanse specialist in restomods gebaseerd op Alfa Romeo’s, heeft net de ultieme evolutie van zijn GTA gepresenteerd: de Modificata. Zijn razende V6 levert een vermogen van 810 pk en 730 Nm!

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 4 mrt. 2024 | Leestijd: 2 min

Als je de huidige sportwagens een beetje te saai vindt, is de Totem GTA echt iets voor jou! Deze restomod, geïnspireerd op de Alfa Romeo Giulia GT van vroeger, verbergt zijn spel goed. De carrosserie met vintage uitstraling is in werkelijkheid gemaakt van koolstofvezel, en zijn V6-motor is afkomstig van de Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

GTAM 2

Advertentie – lees hieronder verder

Uitgebreid

Voor de meest “hardcore” liefhebbers heeft Totem Automobili op de Autosalon van Genève de GTA Modificata gepresenteerd, een nog extremere evolutie van zijn sportcoupé. Uiterlijk onderscheidt het zich door zijn verbrede vleugels (+20 cm in breedte), die hem een uitstraling geven van samengebalde spieren op grote 19-inch wielen.

GTAM 3

Monsterlijk

Het grootste verschil met de GTA is dat de GTAM beschikt over een vergrote V6-motor van 3,2 liter, die 810 pk en 730 Nm koppel ontwikkelt. Voeg daar een massa van 1.095 kg aan toe en je krijgt een rijdende bom die in 2,6 seconden van 0 naar 100 km/u gaat en meer dan 300 km/u kan halen. Er zullen slechts 5 exemplaren worden geproduceerd, die elk voor 1,2 miljoen euro zal worden verkocht! Voor deze prijs kan je de GTA Modificata volledig personaliseren…

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon