Oldtimers

TRAXIO en BEHVA bundelen hun krachten om professionals van historische voertuigen te begeleiden

TRAXIO (de federatie van mobiliteitsprofessionals) en BEHVA (Belgian Historic Vehicle Association) hebben een akkoord ondertekend. Het doel is om uitgebreide ondersteuning te bieden aan professionals van historische voertuigen.

Maxime Hérion Maxime Hérion | Gepubliceerd op 2 apr. 2024 | Leestijd: 3 min

Op dinsdag 26 maart 2024 ondertekenden TRAXIO en BEHVA op de vakbeurs AutoTechnica op de Heizel een samenwerkingsovereenkomst om professionals van historische voertuigen beter te ondersteunen. Terwijl velen van hen lid zijn van zowel TRAXIO als BEHVA, wensten ze zich bij één federatie aan te sluiten. Dankzij het akkoord tussen beide organisaties, zal TRAXIO de professionelen van historische voertuigen ondersteunen via BEHVA en zijn expertise en knowhow ter beschikking stellen van BEHVA. Die stelt BEHVA op zijn beurt ter beschikking van de professionals van historische voertuigen, op hun verzoek.

Behva 2

Advertentie – lees hieronder verder

Brede waaier aan diensten

Concreet betekent dit dat BEHVA het enige aanspreekpunt wordt voor de aangesloten professionals. BEHVA vraagt, op eigen initiatief of op verzoek van de professionals, de informatie en de adviezen op die binnen de competenties van TRAXIO vallen. Dit omvat bijvoorbeeld specifieke vragen over het dagelijks beheer van hun professionele activiteit (handelsrelaties, verplichtingen op het vlak van fiscaliteit en milieu enzovoort), gratis en betalende documenten die beschikbaar zijn op de webshop van TRAXIO, net als de verspreiding van TRAXIO Magazine bij elke verschijning.

Behva 3

Bewaren en promoten

BEHVA staat dan weer ter beschikking van professionals voor alle vragen over historische voertuigen, zoals de verandering van regelgeving, de importprocedures, de douanerechten en -voorschriften, de conformiteitsregels, de normen en toleranties, de technische informatie, de technische keuring, inschrijving, de fiscaliteit, de verkeersbeperkingen en de organisatie van evenementen. BEHVA zal hen actief ondersteunen in hun rol om het cultureel erfgoed te promoten en het industrieel verleden te bewaren.

Op zoek naar een auto? Zoek, vind en koop het beste model op Gocar.be

Wat wordt uw volgende voertuig?

Lees het artikel

Deel dit artikel

Lees meer over


In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Gocar, da's ook meer dan 40.000 voertuigen in voorraad!

Ontdek al de actualiteit

Artikels over hetzelfde onderwerp

Nieuwsbrief

Of het nu gaat om het laatste autonieuws of actuele mobiliteitsonderwerpen.

Wagens voor u

Auto's

In het nieuws

Advertentie – lees hieronder verder

Advertentie

Close icon